Ελλάδα

Aπεργούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Κορυδαλλού – Με προσωπικό ασφαλείας την Τετάρτη (9/7)

Την Τετάρτη (9/7) θα απεργήσουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές του Κορυδαλλού συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΟΣΥΕ.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Κορυδαλλού συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΟΣΥΕ, για την Τετάρτη 9 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια της απεργίας δεν θα πραγματοποιηθούν επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων, επισκεπτήρια συνηγόρων και παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.

Κατά την ήμερα της απεργίας στις φυλακές Κορυδαλλού, θα γίνονται κανονικά οι αποφυλακίσεις, οι μεταγωγές των κρατουμένων από και προς τις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησης τους (6μηνο/12μηνο), οι μεταγωγές κρατουμένων προς τα δικαστήρια όταν υπάρχει περίπτωση παραγραφής ή συμπλήρωσης 18μήνου, οι τακτικές ή έκτακτες παραλαβές και μεταγωγές από και προς τα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα, καθώς και όλες οι εσωτερικές λειτουργίες των φυλακών.

Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας «το σύνολο του προσωπικού», σύμφωνα με ανακοίνωση της Σωματείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τη συμμετοχή βουλευτών το συλλαλητήριο κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ενάντια στη διαθεσιμότητα

Στο δρόμο κατά της διαθεσιμότητας η ΑΔΕΔΥ

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στις 9 Ιουλίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο Πύργου παραμένει το μωρό που το είχαν αφήσει οι γονείς του στο μπαλκόνι
Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δύο γονείς των παιδιών, καθώς κρίθηκε αναγκαία η παρουσία της μητέρας για τη φροντίδα του 11 μηνών μωρού που είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας
Μία πολυκατοικία