Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Απίστευτο τροχαίο στη Συγγρού: Έπεσε από τη γέφυρα της Καλλιρόης και βγήκε χωρίς γρατζουνιά!

Απίστευτο τροχαίο στη Συγγρού: Έπεσε από τη γέφυρα της Καλλιρόης και βγήκε χωρίς γρατζουνιά!

Είναι από τις εικόνες που τις βλέπεις και σου κόβονται τα πόδια. Ένα αυτοκίνητο τουμπαρισμένο και αμέσως το μυαλό πάει σε τροχαίο με τουλάχιστον σοβαρό τραυματισμό. Κι όμως, απ’ όσα έγιναν στη Συγγρού, κρατάμε μόνο τη σοκαριστική εικόνα.

Όλα έγιναν περίπου στις 21:30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (11.02.2021) στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού. Ένα τροχαίο που η πρώτη εικόνα δίνει την εντύπωση πως υπάρχει, το λιγότερο τραυματίας.

Ένας άνδρας, όπως αναφέρει το notia.gr, ανέβαινε με το αυτοκίνητό του τη Συγγρού. Στην Καλλιρόης ήθελε να στρίψει δεξιά αλλά έχασε τον έλεγχο. Έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και μετά έπεσε από τη γέφυρα (!) για να καταλήξει το αυτοκίνητο τουμπαρισμένο στο δρόμο!

Ως εκ θαύματος, την ώρα του τροχαίου δεν περνούσε από το σημείο άλλο αυτοκίνητο. Και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε από το γέφυρα, δεν τραυματίστηκε! Σύμφωνα με το notia.gr βγήκε από του τουμπαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά!

Όταν δε έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί της τροχαίας Καλλιθέας και του ζήτησαν, να προληπτικούς λόγους να πάει στο νοσοκομείο, εκείνος αρνήθηκε και υπέγραψε και υπεύθυνη δήλωση γι’ αυτό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις