Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό προσωρινά η 36χρονη καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ’ οίκον περιορισμό προσωρινά η 36χρονη καθηγήτρια

Το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την προφυλάκισή της ή όχι. Τι είπε απευθυνόμενη στην οικογένεια του 13χρονου η 36χρονη φιλόλογος.

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στη 36χρονη φιλόλογο, που είχε ερωτικές επαφές με 13χρονο.

Η καθηγήτρια απολογήθηκε σήμερα για δύο κακουργήματα, της αποπλάνησης ανηλίκου και της κατάχρησης σε ασέλγεια. Η ανακρίτρια ζήτησε την προφυλάκιση της καθηγήτριας μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ενώ η εισαγγελέας εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, θα επιλύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, εντός 3 ημερών. Μέχρι τότε η φιλόλογος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια στην απολογία της, ζήτησε μετανιωμένη συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένεια του.

Η υπόθεση απασχόλησε τις αρχές μετά από καταγγελία στην Αστυνομία της μητέρας του αγοριού, η οποία διαπίστωσε πως η κατηγορουμένη, που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, είχε αναπτύξει ερωτική σχέση μαζί του. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις