Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΣΟΕΕ: Προπηλάκισαν το συνεργείο του Star – Έριξαν μπογιές στον δημοσιογράφο

ΑΣΟΕΕ Star

Η εισαγγελική έρευνα για την επίθεση των κουκουλοφόρων σε βάρος καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ διενεργείται υπό τη σκιά βαρύτατων καταγγελιών. Καθηγητές που φέρεται να εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις εξαπολύουν εκατέρωθεν κατηγορίες, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης, 12.01.2022, η αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις μέσα στο πανεπιστήμιο.

Η επιχείρηση της ΟΠΚΕ έγινε καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα ατόμων χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά εργαλεία και σφυριά προκαλούσαν φθορές στον τοίχο. Λίγο νωρίτερα, υπήρξε ένταση μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών που είχαν μπει στο κτίριο.

Μάλιστα, υπήρξαν και… θερμόαιμοι που ενοχλήθηκαν από την παρουσία της κάμερας του Star και δεν δίστασαν να επιτεθούν στο συνεργείο του σταθμού και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα που εκείνη την ώρα έπαιρνε δηλώσεις σε φοιτητές μέσα στο κτίριο του πανεπιστημίου. Κουκουλοφόροι τον προπηλάκισαν και του έριξαν μπογιές…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Βαριές «σκιές» στην ΑΣΟΕΕ

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο «βράζει» από χθες, καθώς κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε αναπληρωτή καθηγητή εν ώρα μαθήματος και τον ξυλοκόπησαν.

«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το Πανεπιστήμιο. Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνουν οι φοιτητές μας. Δεν χωρούν τέτοια φαινόμενα στα πανεπιστήμια» δήλωσε ο καθηγητής που δέχθηκε την επίθεση στο Star.

Ο αναπληρωτής καθηγητής κατηγορείται για τοκογλυφία, υπόθεση που εκδικάζεται την Παρασκευή για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος και ερευνάται από την εισαγγελία για παιδεραστία.

Έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της σχολή, ωστόσο ακόμα δεν έχει βγει απόφαση. Όμως και ο μηνυτής του, έχει εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για απάτη ενώ ερευνάται και η συμμετοχή του σε υπόθεση χρηματοοικονομικής πυραμίδας και βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: Star.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις