Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: «Με έσωσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο» λέει ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε

Ασπρόπυργος: «Με έσωσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο» λέει ο αστυνομικός που πυροβολήθηκε

Τα χειρότερα γλίτωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν κλήθηκαν για μια ληστεία στα Νεόκτιτσα Ασπροπύργου και άγνωστοι άρχισαν να τους πυροβολούν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο και ο αστυνομικός αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στην κοιλιά, καθώς η μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κράνος συνάδελφού του και καρφώθηκε στο δικό του αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μίλησε στην τηλεόραση του Mega: «Ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας».

 

Συνέχισε, λέγοντας: «Πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο. Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις