Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία με τις 100.000 ευρώ και τις χρυσές λίρες

Βίντεο ντοκουμέντο από το χτύπημα των ληστών στο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Καρέ καρέ οι κινήσεις των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο, αποτυπώνονται στο βίντεο.

Στο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το newsit.gr αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι τέσσερις ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτων.  Η ώρα είναι 4 παρά 5 τα ξημερώματα όταν οι δράστες περνούν πεζοί, τρέχοντας την Λεωφόρο ΝΑΤΟ και μπαίνουν στο στενό που βρίσκεται το σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά για να δέσουν τον 27χρονο, να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 100.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες, να κλέψουν το αυτοκίνητο του και να φύγουν.

Ο ένας από τους ληστές, όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο γείτονάς του, κρατούσε το κεφάλι του 27χρονου κάτω και ήταν ο μόνος με τον οποίο το θύμα είχε επαφή, όπως μας λέει ο γείτονας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, 4:12 φευγουν με το αυτοκίνητο του 27χρονου, το οποίο έκαψαν στο Μενίδι. 

Στις 5 παρά 20, φαίνονται δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μαζί με ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας να φτάνουν στο σημείο.  

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

https://youtu.be/1p_hai_Tatw

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, τρόλεϊ και λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου - Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» το πρωί της Τρίτης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους του Νομού Αττικής με σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων - Τα ΜΜΜ θα κινηθούν με πρόγραμμα Κυριακής και αργιών
Στιγμιότυπο από τον σταθμό του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος
Συνελήφθη στο Ζεφύρι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που παρίστανε τον λογιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους
Οι δράστες δεν αρκούνταν με χρήματα και ακριβά αντικείμενα, καθώς έπαιρναν τις τραπεζικές κάρτες των ηλικιωμένων και αφού τους έπειθαν να τους δώσουν PIN, έπαιζαν τυχερά παιχνίδια για να αυξήσουν τα κέρδη τους
Το αντικείμενα που κατασχέθηκαν