Site icon NewsIT
11:56 Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες

  Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείο Οικονομικών. Οι αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα...αυξάνονται.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Αυτό οδηγεί πλέον τους ενδιαφερόμενους πολίτες σε εφορίες και συμβολαιογραφία για να προλάβουν να μεταβιβάσουν ακίνητα είτε με γονική παροχή είτε με αγοραπωλησία.
 
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οι οποίες αλλαγές, θα γίνουν μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου. Δηλαδή μετά τον Μάρτιο, ενώ δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.
 
 
Μεγάλες επιβαρύνσεις θα προκύψουν για τα ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές που εμφανίζουν σημαντικές αποκλείσεις οι αγοραίες τιμές με τις τιμές ζώνης.
Μάλιστα όπως σημειώνουν αρμόδιοι παράγοντες μεγαλύτερες τιμές διαφορών παρουσιάζουν οι λεγόμενες φθηνές τιμές από ότι οι ακριβές. Και αυτό γιατί στις ακριβές περιοχές δεν ανεβαίνουν με την ίδια ταχύτητα, όπως γίνεται συνήθως στις φθηνές.
 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version