Ελλάδα

Αυτοκτονία 14χρονου στα Κάτω Πατήσια: Κλίμα οδύνης στην κηδεία του – «Μάκη, ζεις»

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η οικογένεια, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι του 14χρονου Μάκη, του είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στους Αγίους Αναργύρους. Με λευκά μπλουζάκια οι φίλοι του στην κηδεία, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν την αυτοκτονία του.

Οι γονείς του, βαθιά συντριμμένοι, συνοδεύουν το μικρότερο παιδί τους στην τελευταία του κατοικία.

Οι συμμαθητές του επέλεξαν να τον αποχαιρετήσουν ντυμένοι όλοι στα λευκά κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ υπάρχει ένα συγκινητικό μήνυμα στα στεφάνια «Μάκη ζεις, σ’ αγαπούσαμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα».

Το 14χρονο αγόρι αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, τα Κάτω Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του με τη ζώνη του. Έκανε μια θηλιά και κρεμάστηκε από την κουκέτα του κρεβατιού του.

«Τον κορόιδευαν για τα κιλά, οι καθηγητές ήξεραν» λένε συμμαθητές του 14χρονου

Οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες από φίλους και συμμαθητές του 14χρονου, μιλούν για άγριο bullying που του έκαναν κάποια παιδιά στο σχολείο, γι’ αυτό χθες κλήθηκε και ο διευθυντής  για να καταθέσει. Σύμφωνα με γονείς και μαθητές τόσο ο διευθυντής όσο και καθηγητές γνώριζαν τον εκφοβισμό που δεχόταν ο 14χρονος.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας 80χρονος ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Χονολουλού στα Χανιά - «Ήθελα να τον σώσω» λέει αυτόπτης μάρτυρας
«Άρχισα να φωνάζω, ένας νεαρός, με βοήθησε, τον βγάλαμε στη στεριά και κάναμε εναλλάξ ΚΑΡΠΑ και είδαμε ότι έβγαζε αφρούς» λέει γυναίκα που προσπάθησε να σώσει τον 80χρονο
Παραλία στα Χανιά