Site icon NewsIT

brainy.gr: Όταν η μάθηση συναντά τον ψηφιακό κόσμο!

19.09.2019 | 10:55
brainy.gr: Όταν η μάθηση συναντά τον ψηφιακό κόσμο!

H βραβευμένη πλατφόρμα brainy.gr αποτελεί το πλέον σύγχρονο εργαλείο εκπαίδευσης και μελέτης για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, και των τριών τάξεων του Γυμνασίου.

Μέσω μιας σειράς από εκπαιδευτικά βίντεο, οι καθηγητές του brainy.gr αναλύουν την ύλη των σχολικών μαθημάτων. Στην πλατφόρμα οι μαθητές θα βρουν οργανωμένες τις μαθησιακές ενότητες με τις αντίστοιχες ασκήσεις του βιβλίου, ενσωματωμένες επιπλέον ασκήσεις και διαγωνίσματα, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα τεστ πολλαπλών επιλογών, τα οποία αναδεικνύουν τις αδυναμίες κάθε παιδιού και τα σημεία όπου πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βάση στη μελέτη του. Παράλληλα, στα παιδιά προσφέρεται καθημερινή δυνατότητα να αποστείλουν όσες απορίες έχουν στους καθηγητές της ομάδας του brainy και να λάβουν άμεσα τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Η παρουσίαση της σχολικής ύλης σε βίντεο συνιστά τη βασική του διαφοροποίηση από τα άλλα μέσα εκπαίδευσης. Το χαρακτηριστικό αυτό, προσφέρει αυτόματα καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση στις δύσκολες έννοιες που καλούνται τα παιδιά να αντιμετωπίσουν στο καθημερινό τους διάβασμα. Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε μαθητή να επαναλάβει το βίντεο όσες φορές θέλει, από όπου θέλει, είτε είναι στο σπίτι είτε όχι, και όποτε θέλει.

Τέλος, το συνδρομητικό κόστος του brainy είναι απόλυτα προσιτό σε κάθε ελληνική οικογένεια συντελώντας έτσι σημαντικά στη μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Απαιτείται μόλις 1 ευρώ την ημέρα, για πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  που αντικαθιστά πλήρως τις παραδοσιακές μεθόδους εξωσχολικής εκπαίδευσης.

Επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά του newsit.gr και του brainy.gr, γραφτείτε και κερδίστε έως 40 ευρώ!

Το σύνολο των πρωτοποριακών χαρακτηριστικών του brainy.gr προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας, χωρίς διακρίσεις και γεωγραφικούς περιορισμούς!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version