Ελλάδα

Διαμαρτυρία ετοιμάζουν την Τετάρτη στην Ακρόπολη

Εικοσιτετράωρη απεργία και κατάληψη πραγματοποιείται από το πρωί στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού.

Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού απέργούν σήμερα, ημέρα ψήφισης στη Βουλή των εφαρμοστικών νόμων του νέου μνημονίου.

Για αύριο Τετάρτη, ο σύλλογος προγραμματίζει διαμαρτυρία στην Ακρόπολη, με στάση εργασίας από τις 12.30 μμ έως το τέλος της βάρδιας, καθώς και συγκέντρωση στις 13:30 μμ στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και συμμετοχή στο συλλαλητήριο και συναυλία στις 18.00, στο Σύνταγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς γιατρούς αύριο Τετάρτη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα