Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Διάρρηξη σε φαρμακείο: Έσπασαν τη τζαμαρία με φρεάτιο, αστυνομικός βγήκε και πυροβολούσε

Διάρρηξη σε φαρμακείο: Έσπασαν τη τζαμαρία με φρεάτιο, αστυνομικός βγήκε και πυροβολούσε

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (01.11.2021) σε γειτονιά στον Άγιο Δημήτριο, όταν διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σε φαρμακείο και εκτός υπηρεσίας αστυνομικός που τους είδε, άρχισε να πυροβολεί!

Όλα έγιναν όταν ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ, άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του, στον Άγιο Δημήτριο και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Είδε διαρρήκτες να παίρνουν το καπάκι από ένα φρεάτιο και να το ρίχνουν στην τζαμαρία του φαρμακείου για να το σπάσουν.

Ο αστυνομικός άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των διαρρηκτών, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές και έριξε αρκετές σφαίρες, πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο φαρμακοποιός τόνισε πως εκείνον τον ειδοποίησαν μέσα στη νύχτα από την εταιρία security.

«Έφτασα όσο πιο γρήγορα γινόταν στον χώρο του φαρμακείου και διαπίστωσα την σπασμένη τζαμαρία και τα κατεστραμμένα ρολά. Απέξω ήταν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν καταγράψει το συμβάν και προχωρήσαμε μετά στην υπόλοιπη διαδικασία, έλεγχο του χώρου και καταθέσεις από εμένα» περιγράφει στο newsit.gr ο φαρμακοποιός.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του αστυνομικού που άνοιξε πυρ κατά των διαρρηκτών. Το όπλο του θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί πόσες φορές πυροβόλησε.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις