Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συκοφαντικές αναρτήσεις

Δημήτρης Λιγνάδης: Προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συκοφαντικές αναρτήσεις
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Τη νομική αντεπίθεσή του ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, για εκείνους που θα τον στοχοποιήσουν, λίγα 24ωρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. 

“Δε θα κάνω δημόσια τοποθέτηση. Προς το παρόν. Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου. Φυσικά θα κινηθώ νομικά. Εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου” είπε στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο ήδη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσω του δικηγόρου του, έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος χρηστών του διαδικτύου που με σχόλιά τους, αναφέρθηκαν σε βάρος του. 

Click4More: Παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο ο Δημήτρης Λιγνάδης – «Με αναγκάζουν το τοξικό κλίμα και το όργιο φημών»

 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του «υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτήν την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και για αυτόν τον λόγο άλλωστε και προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο για να μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του. Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας ή προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν».
Στο μεταξύ, στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου επικρατεί αναβρασμός, με ανάρτηση σπουδαστών για περιστατικά, που από φόβο δεν έχουν γίνει γνωστά. Η διευθύντρια της σχολής, ζητά από τους σπουδαστές να εκφραστούν ελεύθερα και επώνυμα. 

Mιλώντας το πρωί στο Mega, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Για τον κ. Λιγνάδη μέχρι στιγμής επώνυμη καταγγελία δεν υπάρχει» ενώ νωρίτερα απόψε, ο ίδιος έκλεισε τον λογαριασμό του στo Facebook…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις