Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό – Το συγκινητικό αντίο

κορονοϊός
Intime Αρχείο

Πένθος για τον Αντώνη Κρητικό. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχασε τον πατέρα του που επί 5 ολόκληρους μήνες έδινε μάχη με τον Covid19.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα του από κορονοϊό, πέντε μήνες μετά τη μάχη που έδωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Αποδείχθηκε πως ήσουν τεράστιος μαχητής. Πέντε ολόκληρους μήνες πάλεψες σκληρά, έδωσες άνισο αγώνα για να βρεθείς και πάλι κοντά μας. Να γυρίσεις και πάλι στο σπίτι σου στην οικογένεια σου. Όλοι σε περιμέναμε και πιστεύαμε θα τα καταφέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κρητικός.

«Πέρασε όμως καιρός και εξαντλήθηκες. Ήθελες πολύ να κερδίσεις τη μάχη για τη ζωή. Όλοι το θέλαμε. Τώρα πρέπει να υποσχεθείς πως από εκεί ψηλά θα μας προσεχείς και θα είσαι πάντα στο πλάι μας. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο και θα σε αγαπώ άλλο τόσο από δω και πέρα. Τα φιλιά μου σε εσένα και τα παιδιά μου, είχες πει στο τελευταίο σου μήνυμα στη μαμά. Καλό ταξίδι… σε αγαπάμε», καταλήγει στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Κρητικού στο Facebook:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις