Ελλάδα

Διονύσης Σαββόπουλος: Μελίνα Τανάγρη και Αλέξανδρος Παπαδημητρίου χόρεψαν το «Ας κρατήσουν οι χοροί» στην κηδεία

Στη Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποιήθηκε η κηδεία του θρυλικού Διονύση Σαββόπουλου, με πλήθος ατόμων από τον καλλιτεχνικό χώρο να δίνει το παρών, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο τραγουδοποιό, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του Διονύση Σαββόπουλου έφτασε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (25.10.2025) στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου παρέμεινε έως τις 11:30, δίνοντας τη δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Στη συνέχεια η σορός του σπουδαίου συνθέτη έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους, χόρεψαν στη μνήμη του τεράστιου τραγουδοποιού, το αξέχαστο τραγούδι του, «Ας κρατήσουν οι χοροί».

Ανάμεσά τους ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και η τραγουδίστρια Μελίνα Τανάγρη.

Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παρόντες ήταν δεκάδες πολίτες που θέλησαν να «αποχαιρετήσουν» τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, που έγραψε ιστορία με τις δημιουργίες του και χάραξε γενιές και γενιές με το ταλέντο του.

Πολλά μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού αλλά και του πολιτικού κόσμου είπαν το «ύστατο χαίρε» στον Διονύση Σαββόπουλο. Μάλιστα, τον επικήδειο, εκφώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε εδώ το live του newsit.gr για την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποσωληνώθηκε η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στο Κορωπί – Χτυπημένο και το 4χρονο παιδί τους
Το παιδί παραμένει σε κατάσταση σοκ και φέρει εκδορές, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του
Ζευγάρι
6