Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Δολοφονική η επίθεση στον φίλαθλο του Εθνικού” – Ξεσπά ο δικηγόρος του τραυματία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΕ

Την ώρα που ο Κώστας Κατσούλης δίνει μάχη για τη ζωή του, ο δικηγόρος της οικογένειας του φιλάθλου του Εθνικού που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια με οπαδούς του Ηρόδοτου, ξεσπά στο Newsit και χαρακτηρίζει την επίθεση ως δολοφονική.

Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του ετοιμάζεται να δώσει ο 46χρονος Κώστας Κατσούλης ο οποίος μεταφέρθηκε με C130 από το Βενιζέλειο νοσοκομείο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

“Ο Κώστας δέχθηκε δολοφονική επίθεση” – Το ξέσπασμα του δικηγόρου του φιλάθλου του Εθνικού

Οπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας του Κώστα Κατσούλη, Χρήστος Γεωργακόπουλος “το συμβάν που συνέβη στον Κώστα Κατσούλη δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός και σίγουρα δεν είναι ατύχημα. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και για δολοφονική ενέργεια.

Διότι το να χτυπούν περισσότερα άτομα, έτσι όπως ειναι οι μέχρι τώρα πληροφορίες, έναν άνθρωπο στο κεφάλι συγκεκριμένα, σίγουρα δηλώνει βούληση να γίνει μεγάλη ζημιά στο άτομο αυτό και ενδεχομένως να τον σκοτώσει κιόλας.

Αυτή τη στιγμή εγώ περιμένω τον Κώστα να φτάσει στο νοσοκομείο 401 όπου θα υποβληθεί σε ένα λεπτό και κρίσιμο χειρουργείο. Οι θεράποντες ιατροί του είναι πολύ επιφυλακτικοί δεδομένου οτι η κατάστασή του έτσι όπως περιγράφεται είναι πολύ σοβαρή”.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος της οικογένειας του Κώστα Κατσούλη, Χρήστος Γεωργακόπουλος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση των ανεγκέφαλων στο Ηρόδοτος – Εθνικός – Χτυπούσαν με κλωτσιές και σιδηρογροθιές λέει ο προπονητής των Πειραιωτών
 

Ηράκλειο: Χαμός στο Βενιζέλειο με οπαδούς του Ηροδότου και συγγενείς του τραυματισμένου φιλάθλου – Στο κόκκινο η αγωνία για τον Κώστα Κατσούλη!

Εικόνες αγριότητας στο γήπεδο του Ηροδότου: 50 άτομα χτυπούσαν στο κεφάλι τον άτυχο 47χρονο οπαδό του Εθνικού! Νοσηλεύεται σε κώμα στο Βενιζέλειο

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για τη Γ’ Εθνική – Διασωληνωμένος στην εντατική ένας οπαδός – Θεωρείται κλινικά νεκρός

ΕΠΟ: Θλίψη και αποτροπιασμός!

“Ξύλο” στο Ηρόδοτος-Εθνικός – Στο νοσοκομείο οπαδός!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε