Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δραπετσώνα: «Είχαν συχνά καβγάδες» δηλώνει γειτόνισσα της 45χρονης που κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό

Δραπετσώνα: «Είχαν συχνά καβγάδες» δηλώνει γειτόνισσα της 45χρονης που κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό

«Ήταν πολύ συχνοί οι καβγάδες τους» αναφέρει στο newsit.gr γειτόνισσα του ζευγαριού στη Δραπετσώνα για την 45χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε βιασμό και επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της, σε ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη (29.3.2023).

Οι γείτονες του ζευγαριού στη Δραπετσώνα είναι σοκαρισμένοι για την παρ’ ολίγον τραγωδία τα ξημερώματα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι δυο τους θα έφταναν σε ένα τόσο άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο αρκετοί επισημαίνουν ότι άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.

Γυναίκα που μένει κοντά με το παντρεμένο ζευγάρι περιγράφει, μιλώντας στο newsit.gr, ένα περιστατικό βίας στο παρελθόν με άλλον σύντροφο της 45χρονης. Όπως αναφέρει «τους είχε ακούσει όλη η γειτονιά» και εξηγεί ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό γιατί «είχε γίνει χαμός τότε. Πλακώθηκαν στο ξύλο».

Ήταν πριν από 16 χρόνια περίπου. Είχε γίνει ένας πολύ χοντρός καβγάς με το σύντροφο που είχε τότε η κοπέλα. Αλλά είχε γίνει χαμός τότε, πετούσαν τα πράγματα έξω, φώναζαν, σκοτώθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Σήμερα τα ξημερώματα (29.03.2023) έπειτα από διαπληκτισμό, η 45χρονη γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου – Δραπετσώνας και κατήγγειλε ότι έπειτα από διαπληκτισμό ο 43χρονος σύζυγός της την ανάγκασε σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της.

Μάλιστα δεν έφτανε αυτό, ο 43χρονος φέρεται να την τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και να εξαφανίστηκε. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις