Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έγκλημα στα Γιαννιτσά: Η συγκλονιστική μαρτυρία της 20χρονης που για χάρη της έγινε το μακελειό – video

Έγκλημα στα Γιαννιτσά: Η συγκλονιστική μαρτυρία της 20χρονης που για χάρη της έγινε το μακελειό – video

– Σοκ έχει προκαλέσει το μακελειό στα Γιαννιτσά! 38χρονος σκότωσε την γιαγιά και τραυμάτισε την αδελφή της 20χρονης Κικής που φέρεται να τον είχε απορρίψει ερωτικά! Η συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας και πώς βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι
– Θολωμένοι από την τραγωδία πήραν τον νόμο στα χέρια τους, συγγενείς και φίλοι της νεαρής και του επιτέθηκαν
– Λίγο αργότερα, ο ίδιος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε με την καραμπίνα που έσπειρε τον θάνατο και τον τρόμο
– Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος – Δείτε το βίντεο

Τουλάχιστον σοκαριστική είναι η περιγραφή της 20χρονης Κικής που είναι η “πρωταγωνίστρια” στο έγκλημα στα Γιαννιτσά. Η νεαρή κοπέλα είδε την γιαγιά της να πέφτει νεκρή και την αδελφή της να τραυματίζεται σοβαρά από την δολοφονική μανία του 38χρονου που όπως υποστηρίζει την απειλούσε τον τελευταίο καιρό επειδή τον είχε απορρίψει ερωτικά.

“Ήλθε υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του που ήταν κομμένες! Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του “πάτησε” δυο – τρεις “μπάτσες” ο μπαμπάς μου. Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδελφή μου.

Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε. Δεν είχα καθόλου σχέσεις (μαζί του). Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματα του. Μετά συνέχιζε μου έστελνε άλλα απειλητικά (μηνύματα). “Θα έρθω με το όπλο θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια σου” με απειλούσε” ανέφερε η 20χρονη φοιτήτρια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σήμερα (06.09.2018) τελέστηκε η κηδεία της γιαγιάς της, ενώ ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή (07.09.2018).

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε τα Γιαννιτσά

Είκοσι λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (04.09.2018)  ο 38χρονος πήγε στο σπίτι της 20χρονης που παρά το γεγονός ότι τον είχε απορρίψει εκείνος δεν σταματούσε – σύμφωνα με μαρτυρίες – να την ενοχλεί.

Εκεί εκτός από την κοπέλα βρισκόταν η αδελφή της, ο 48χρονος πατέρας της, ο 74χρονος παππούς της και η 69χρονη γιαγιά της.

Ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες σε έξαλλη κατάσταση, όταν σήκωσε την καραμπίνα και φαίνεται ότι την έστρεψε στην 20χρονη. Η γιαγιά της αντέδρασε και δέχθηκε τα σκάγια πέφτοντας νεκρή.

Ο 38χρονος σε ένα πραγματικό αμόκ πυροβόλησε συνολικά εννιά φορές. Τα σκάγια τραυμάτισαν ελαφρά την 20χρονη και τον 74χρονο παππού της. 

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε και λίγα μέτρα πιο κάτω προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αυτοτραυματίστηκε και πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί δέχθηκε επίθεση από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. Τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Θεσσαλονίκη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις