Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έγκλημα στη Δάφνη: Η γειτόνισσα που κάλεσε την αστυνομία 19 μέρες πριν τη συζυγοκτονία μιλάει στο newsit.gr

Δάφνη

Ακόμη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Δάφνη. Ακόμη ένα έγκλημα που με βάση τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, ίσως και να μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Όπως θα έπρεπε δηλαδή σε μια Δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα εν έτει 2021…

Το newsit.gr σας έχει ήδη ενημερώσει πως η 31χρονη γυναίκα -και μάνα ενός αγοριού μόλις 11 ετών- φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε.

Επίσης οι γείτονες λένε πως οι τσακωμοί του ζευγαριού ήταν συχνό φαινόμενο. Και το ερώτημα που γεννάται αυτομάτως είναι το «γιατί δεν μιλούσαν;».

Κάποιος όμως, στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως είχε μιλήσει. Αλλά -όπως καταγγέλλει- δεν εισακούστηκε.

Η ανάρτηση λίγες μέρες πριν το έγκλημα στη Δάφνη

Ο λόγος για μια γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία στις 11 Ιουλίου είχε κάνει μια σοκαριστική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως πήρε την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, καταγγέλλοντας στην συνέχεια πως οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να «ανοίξουν τα παράθυρα και να φύγουν».

Η γυναίκα αυτή σήμερα μιλά στο newsit.gr και τα όσα λέει είναι εξόχως αποκαλυπτικά…

Click4more: Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Νέες αποκαλύψεις – Η κακοποίηση και το προφίλ του «καλού οικογενειάρχη»

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά: Η επίμαχη ανάρτηση έγινε πριν από μόλις 19 ημέρες και ανέφερε συγκεκριμένα: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Πριν λίγες ώρες, μετά το στυγερό έγκλημα στη Δάφνη, η γυναίκα επανήλθε γράφοντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Δείτε τις αναρτήσεις

Δάφνη

«Φώναξε δύο φορές βοήθεια» αποκαλύπτει η γειτόνισσα για την ημέρα του φονικού

«Φώναξε δύο φορές βοήθεια, δεν ακούστηκε τίποτα». Τις τελευταίες στιγμές πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από το μαχαίρι του συζύγου της περιγράφει στο newsit.gr, η Σύλβια Μουρούτη η οποία όπως καταγγέλλει πριν 19 ημέρες είχε καλέσει την αστυνομία για να επέμβει σε μια άλλη κακοποίηση της 31χρονης κοπέλας από τον 40χρονο άνδρα της.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr η κ. Σύλβια Μουρούτη οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί, ενώ στις 11 Ιουλίου η ίδια μη μπορώντας να αντέξει τη βία που βίωνε η 31χρονη μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία. Ωστόσο όπως αναφέρει δεν δόθηκε από τα όργανα της τάξης το απαιτούμενο ενδιαφέρον. «Είχαμε ακούσει φασαρία. Άκουσα ξυλοδαρμό και μετά άκουσα την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Αμέσως πήρα το 100. Τους εξήγησα τι συμβαίνει και τους έδωσα το δικό μου όνομα στο κουδούνι. Ήρθαν μετά από 25 λεπτά, άνοιξαν το παράθυρο του περιπολικού και έφυγαν. Δεν ανέβηκαν ποτέ πάνω» καταγγέλλει στο newsit.gr η Σύλβια Μουρούτη, το διαμέρισμα της οποίας είναι στον τρίτο όροφο κι ακριβώς δίπλα από εκείνο μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 31χρονη κοπέλα.

Συνεχίζοντας η κ. Μουρούτη τονίζει: «Είχα προβεί στη καταγγελία διότι υπήρχε άσκηση βίας. Είχε ξεφύγει το θέμα. Ανησυχούσα πολύ. Γενικά υπήρχαν πολλοί τσακωμοί. Αρκετά συχνοί σε επίπεδο ξυλοδαρμού. Πότε δεν μου ζήτησε η κοπέλα βοήθεια. Δεν είχαμε επαφές. Μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Μία φορά είχε έρθει σπίτι μου με τον σύζυγό της για να μου ζητήσει τον κωδικό του wi fi γιατί έκανε το παιδάκι της τηλεκπαίδευση κι είχε κολλήσει το δικό τους. Το παιδάκι σπάνια το βλέπαμε, μόνο το ακούγαμε».

Η κ. Μουρούτη σήμερα το πρωί που έγινε το φονικό ήταν στο διαμέρισμά της. Άκουσε τις φωνές της 31χρονης η οποία προσπαθούσε να γλιτώσει από την μανία του συζύγου της. «Σήμερα ακούστηκε δύο φορές “βοήθεια” και μετά σταμάτησε ακαριαία. Άνοιξα την πόρτα σχεδόν αμέσως και μετά δεν ακουγόταν τίποτα. Όλα έγινα πάρα πολύ γρήγορα» καταλήγει η γειτόνισσα του θύματος της στυγερής δολοφονίας.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης – Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις