Ελλάδα

Εισαγγελέας “μπαίνει” στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ

Να γίνει έρευνα διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας με αφορμή καταγγελίες, ότι ΚΤΕΟ δεν αποδίδουν στο Δημόσιο τα νόμιμα ποσοστά του.

Έρευνα σε ιδιωτικά ΚΤΕΟ, διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν καταγγελίες ότι δεν αποδίδουν στο Δημόσιο τα προβλεπόμενα, από τον κανονισμό λειτουργίας του, ποσά.

Η προκαταρκτική εξέταση έχει ως αφορμή καταγγελίες ότι ιδιωτικά ΚΤΕΟ δεν αποδίδουν στο Δημόσιο το 10% που ορίζει ο νόμος για κάθε αυτοκίνητο που ελέγχουν, αλλά επίσης και ότι δεν αποδίδουν τα ποσά των παραβόλων για τις περιπτώσεις των εκπρόθεσμων αυτοκινήτων.

Διαβάστε

Εξώδικη διαμαρτυρία κατά του υπουργού Κ. Χατζηδάκη από τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - Κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της Ηλείας
Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται οι δυο Βούλγαροι και τα τέσσερα παιδιά. Οι δυο ενήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του 7