Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Είστε λεβέντες»: Το συγκινητικό βίντεο για τους δύο τραυματίες αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους

«Είστε λεβέντες»: Το συγκινητικό βίντεο για τους δύο τραυματίες αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους

Καμία φορά οι λέξεις ωχριούν για να αποτυπώσουν γεγονότα, καταστάσεις και συναισθήματα. Το βίντεο με τους δυο τραυματισμένους αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με έναν 48χρονο κακοποιό που ξεκίνησε να τους πυροβολεί, δείχνει το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής αλλά και την αυτοθυσία που επιδεικνύουν κάποιοι εν ώρα καθήκοντος.

Οι δύο άντρες της ελληνικής Αστυνομίας νοσηλεύτηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο είχαν στο πλευρό τους εκτός από τις οικογένειές τους και δεκάδες συναδέλφους τους. Γεμάτοι αγωνία για την πορεία της υγείας τους μπαινοέβγαιναν συχνά στα δωμάτια τους και προσπαθούσαν να τους δώσουν κουράγιο και να τους απαλύνουν τον πόνο τους.

Στα κορμιά των δύο αστυνομικών έχουν σημαδευτεί από τις σφαίρες του κακοποιού, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Ο ένας από αυτούς προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις στιγμές του τρόμου και μέσα από το κινητό του βλέπει φωτογραφίες του μικρού του παιδιού. Ενώ ο δεύτερος μέσω του ασυρμάτου, ζητάει από τους συναδέλφους του να είναι προσεκτικοί κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Και οι δύο τους θα βγουν από το νοσοκομείο με δάκρυα στα μάτια και καταχειροκροτούμενοι από τους συναδέλφους τους, οι οποίοι βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Με την ευχή της ταχείας ανάρρωσης από τον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ. οι συνάδελφοί τους, τους φωνάζουν «Είστε λεβέντες».  

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις