Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντα από καταστήματα

Έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού: Βίντεο ντοκουμέντα από καταστήματα

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την έκρηξη στο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, τις σοβαρές ζημιές στο εξαώροφο οίκημα αλλά και το κλείσιμο της λεωφόρου για περισσότερες από 13 ώρες, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το ένα από τα δύο βίντεο είναι από το εσωτερικό ενός καταστήματος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτίριο. Όπως φαινεται από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στο εσωτερικό του καταστήματος καταγράφεται η λάμψη από την έκρηξη που έγινε αντιληπτή σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, ενώ ταυτόχρονα έσπασαν όλα τα τζάμια του καταστήματος.

Στο δεύτερο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr είναι από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται εξωτερικά του καταστήματος. Οι δείκτες του ρολογιού -όπως φαίνεται και στην κάμερα- έδειχναν 06:43 χθες το πρωί όταν προκλήθηκε η ισχυρή έκρηξη. Όπως θα δείτε και στο 15″ του βίντεο, ένα δίκυκλο περνούσε έξω από το κτίριο, με κατεύθυνση προς την Γλυφάδα. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα, θα πραγματοποιηθει η έκρηξη και ο οδηγός θα σωθεί από θαύμα.

Το κτίριο που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα παραδοθεί στις φλόγες, ενώ οι έξι οροφοι του θα υποστούν πολλοί μεγάλες ζημιές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις