Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση 4χρονης: Ψάχνουν τον άνθρωπο “κλειδί” στη Βουλγαρία

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τον άνθρωπο που είναι πιθανό να έχει ρόλο “κλειδί” στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ, αναζητούν οι ελληνικές αρχές στη Βουλγαρία.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναχώρησε σήμερα για τη γειτονική χώρα, όπου θα εξετάσει έναν φίλο του πατέρα του μικρού κοριτσιού, που αγνοείται από τις 21 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα επέστρεψε από τη Γερμανία και πληροφορήθηκε από τον πατέρα ότι το παιδί χάθηκε, επικράτησε πανικός και οι δύο γονείς έκαναν ταξίδι “αστραπή” στη Βουλγαρία. Μάλιστα, η Αστυνομία είχε βρει και τις αποδείξεις από τα διόδια.

Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες στο διαμέρισμα στην Ομόνοια, όπου έμενε η μικρή Άννυ.

Σε δηλώσεις που έκανε χθες, Πέμπτη, η μητέρα της 4χρονης έχοντας δίπλα της τον δικηγόρο της Σταύρο Γεωργίου, επανέλαβε πως η φωτογραφία που της έδειξαν οι αρχές απο το ταξί δείχνει κατά 95% το παιδί της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “πιστεύω οτι είναι το παιδί μου, μόνο γιατί η φωτογραφία είναι μακρινή δεν μπορώ να είμαι απολύτως σίγουρη, γι΄αυτό περιμένω την ανάλυση της φωτογραφίας. Ψέμματα για τη Σύλβια (την υποτιθέμενη φίλη) είπα για να προστατεύσω τον πατέρα. Το παιδί έφυγε από το σπίτι του πατέρα. Μέχρι να μου τη φέρουν θα πιστεύω οτι είναι ζωντανή”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε