Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελληνικά χωριά στα οποία μπορεί να πετύχεις Λευκά Χριστούγεννα

Ελληνικά χωριά στα οποία μπορεί να πετύχεις Λευκά Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα στο μυαλό πολλών είναι συνδεδεμένα με χιόνι και ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι σε ένα από τα ελληνικά χωριά.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξεις στην Ελλάδα και να έχεις την πιθανότητα να ζήσεις Λευκά Χριστούγεννα.

Ειδυλλιακά χωριά και σπιτάκια στο βουνό βρίσκονται διασκορπισμένα από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και αν φροντίσεις εγκαίρως, μπορεί να βρεις δωμάτιο σε κάποιο κατάλυμα για να περάσεις τις ημέρες των γιορτών.

Και αν ο καιρός συμμαχήσει, να ζήσεις και χιονισμένα Χριστούγεννα.

Μέτσοβο: Μόλις ακούσεις τη λέξη Μέτσοβο, σου έρχονται στο μυαλό βουνά, χιόνια και καλό φαγητό. Και όχι άδικα μιας και η περιοχή φημίζεται και για τα τρία. Το μεγάλο αυτό χωριό της Ηπείρου, στο νομό Ιωαννίνων είναι όχι άδικα ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός για το χειμώνα.

Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σίγουρα θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ειδικά αν χιονίσει πράγμα πολύ πιθανό. Ξύλινα σπιτάκια, πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και απλά δωμάτια για όλα τα γούστα κλείνονται αρκετά νωρίτερα οπότε αν σχεδιάσεις να περάσεις εκεί τις γιορτές, καλύτερα να βιαστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις