Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

ΕΝΦΙΑ: Τα 70 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας που θα είναι ανοικτά σήμερα έως τις 18.00

ΕΝΦΙΑ: Τα 70 καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας που θα είναι ανοικτά σήμερα έως τις 18.00

Διευρυμένο ωράριο για 70 καταστήματά της ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Τα καταστήματα αυτά που λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις της περιφέρειας θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, με επιμήκυνση του ωραρίου συναλλαγών κατά 3,5 ώρες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό για την είσπραξη συντάξεων και πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.

Ανεξαρτήτως αυτών, η Εθνική Τράπεζα λειτούργησε χθες καταστήματά της, πέραν του συνήθους ωραρίου, όπως και ανέκαθεν σε έκτακτες περιπτώσεις ενεργεί, εφόσον εμφανίζεται αυξημένη συναλλακτική κίνηση.

Εξάλλου, από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε όλα τα καταστήματα όλων των τραπεζών για την αποπληρωμή των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών που επέλεξαν την καταληκτική ημερομηνία για την εξόφληση τους.

Τραπεζικά στελέχη υπενθυμίζουν στην πελατεία τους ότι μπορούν να αποπληρώνουν με ασφάλεια και ταχύτητα τις υποχρεώσεις και μέσω των εναλλακτικών δικτύων αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό που παρατηρείται την τελευταία ημέρα κάθε μήνα και ειδικότερα την τελευταία ημέρα προθεσμίας φορολογικών υποχρεώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ 70 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 18.00


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο άντρας που λιποθύμησε ενώ περίμενε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ – Οργή και αγανάκτηση στην τράπεζα – Σπαρακτικές σκηνές στο νοσοκομείο!

Πληρώστε τον ΕΝΦΙΑ μέχρι τις 20:30 στα ΕΛΤΑ

Απίστευτες ουρές για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε