Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επεισόδιο με γνωστό DJ: «Έδωσα στην αστυνομία και φωτογραφίες από παλιά που είχα φάει ξύλο» λέει στο newsit.gr η πρώην σύντροφός του

Επεισόδιο με γνωστό DJ: «Έδωσα στην αστυνομία και φωτογραφίες από παλιά που είχα φάει ξύλο» λέει στο newsit.gr η πρώην σύντροφός του

«Ζαλίζομαι και έχω πονοκέφαλο δύο μέρες. Έφαγα μπουνιά στο σαγόνι, κάνει κρακ το σαγόνι μου, δεν μπορώ να μασήσω» λέει μιλώντας στο newsit.gr, το νεαρό μοντέλο που φέρεται να είναι το θύμα άγριου ξυλοδαρμού από γνωστό dj, πρώην σύντροφό της, σε νυχτερινό κλαμπ της Γλυφάδας τα ξημερώματα της Κυριακής (05.02.2023).

Αυτή την ώρα, η κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο Ασκληπιείο νοσοκομείο, προκειμένου να την εξετάσει ιατροδικαστής. Η εξέταση έρχεται λίγη ώρα μετά την απόφαση του εισαγγελέα να αφήσει ελεύθερο τον γνωστό dj, φερόμενο ως δράστη του ξυλοδαρμού του νεαρού μοντέλου, ο οποίος έλαβε προθεσμία στις 23 Φεβρουαρίου.

«Είμαι σε σοκ. Δεν είμαι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχω εμφανή τραύματα. Έχω κοπεί στο στόμα από μέσα, ζαλίζομαι και έχω πονοκέφαλο δύο μέρες. Έφαγα μπουνιά στο σαγόνι, κάνει κρακ το σαγόνι μου, δεν μπορώ να μασήσω» λέει μιλώντας στο newsit.gr το νεαρό μοντέλο που φέρεται να ξυλοκόπησε ο 40χρονος dj.

Με τρεμάμενη φωνή, λέει στο newsit.gr: «εκείνος τώρα αρνήθηκε τα πάντα. Αρνήθηκε ότι σήκωσε χέρι και είπε μόνο ότι υπήρχε λεκτικός διαπληκτισμός».

Το βράδυ της άγριας επίθεσης, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (05.02.2023) μέσα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, το ίδιο το θύμα παρέδωσε στις αρχές φωτογραφικό υλικό που είχε από προηγούμενες επιθέσεις του dj προς το πρόσωπό της. «Έδωσα στην αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου φωτογραφίες από παλιά που πάλι είχα φάει ξύλο από τον συγκεκριμένο για να ξέρουν ότι αυτό που έγινε δεν ήταν επειδή μπορεί να είχε πιεί, μπορεί να ξέφυγε. Υπήρχε μόνιμα αυτό στην σχέση μας» λέει.

Μάλιστα μιλώντας στο newsit.gr απεκαλύπτει ότι δεν είναι η πρώτη γυναίκα που έχει κάνει μήνυση στον φερόμενο ως δράστη. «Δεν είχα ξανακάνει εγώ μήνυση εναντίον του αλλά από,τι μάθαμε σήμερα του είχε κάνει μήνυση η πρώην σύντροφός του που χτύπαγε και εκείνη» σημειώνει το νεαρό μοντέλο.  

«Θέλω πολύ να βγω να μιλήσω»

Θέλοντας να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες και κορίτσια που σιωπούν, τονίζει μιλώντας στο newsit.gr: «Θέλω πολύ να βγω να μιλήσω, θέλω πολύ να ξέρουν όλες οι κοπέλες που μπορεί να το “τραβάνε” αυτό το πράγμα ότι πρέπει να μιλάμε γιατί εγώ δεν μιλούσα πολλά χρόνια. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί και τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον πρώτο μήνα.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία, αλλά ήμουν μικρή, γινόταν πολύ χειριστικός, τον φοβόμουν, με έκανε να νιώθω ότι αυτό ήταν φυσιολογικό. Μετά με έκανε να σκέφτομαι ότι “μωρέ ο καημένος στα νεύρα του πάνω μου το έκανε , με αγαπάει, δεν το ήθελε”. Είμαι μ@@@@@@, το έχω μετανιώσει  όλο», προσθέτει.

Τι υποστηρίζει η πλευρά του dj

Στην άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του γνωστού dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει για τον εντολέα του, που αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία για τις 23 Φεβρουαρίου ότι «ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν την χτύπησε την νεαρή κοπέλα και τον άνθρωπο που την συνόδευε και ότι υπήρχε μόνο λεκτικός διαπληκτισμός».

Και συμπληρώνει ότι «του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης, σωματικές βλάβες και στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας». Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «πρέπει να προσκομιστούν ιατρικά έγγραφα και να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί των αντιδίκων μας» λέει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στο newsit.gr.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις