Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Επίθεση στο Μετρό: Δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών

μετρό

Η σύλληψη των δυο νταήδων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, θεωρείται θέμα χρόνου. Όπως και η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους.

Το σοκαριστικό περιστατικό, που καταγράφηκε σε video από επιβάτες του Μετρό στην Ομόνοια, έχει προκαλέσει σάλο. Ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ προανήγγειλε ότι έως το τέλος του έτους, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα δημιουργηθεί ειδικό σώμα αστυνόμευσης στα ΜΜΜ.

Click4more Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο μετρό: Φώναζα «φτάνει» – Νόμιζα ότι θα μείνω ανάπηρος

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο νεαρών, που φέρονται να είναι αδέρφια, για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην Ομόνοια έχουν προχωρήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην ημέρα θα δοθεί η εισαγγελική εντολή για να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Άλλωστε, η αστυνομία έχει τα πρόσωπα τους «καθαρά» από την πρώτη στιγμή αφού τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του Μετρό.

«Για την δημοσιοποίηση των στοιχείων αποφασίζει ο εισαγγελέας δεν είναι θέμα αστυνομίας», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως είπε, η αστυνομία έχει όλα τα βίντεο από τις κάμερες που υπάρχουν και δεν απέκλεισε ενδεχόμενο να είναι χούλιγκαν, όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το newsit.gr. Κατά τον Γιώργο Καλλιακμάνη, η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

«Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να επικηρυχθούν δυο φορές σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί ο κ. Συρίγος μέσα στο πανεπιστήμιο στο παρελθόν», σημείωσε, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του νυν υφυπουργού Παιδείας στην Πάντειο πριν από μερικά χρόνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις