Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση στον σταθμάρχη: «Τα χτυπήματα θα μπορούσαν να τον έχουν αφήσει ανάπηρο» (video)

Επίθεση στον σταθμάρχη: «Τα χτυπήματα θα μπορούσαν να τον έχουν αφήσει ανάπηρο» (video)

O ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας, που εξέτασε τον σταθμάρχη του μετρό ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τα δύο ανήλικα αδέρφια μιλάει στο MEGA. Στη συνέντευξή του ο κ. Καλογρηάς αποκαλύπτει πως τα χτυπήματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν παράλυση στο θύμα της επίθεσης.

Όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής, ο 53χρονος σταθμάρχης του μετρό έχει κατάγματα σε τρεις σπονδύλους της οσφυικής μοίρας και κάποια κατάγματα στην κάτω γνάθο.

«Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γιατρός ή ιατροδικαστής για να καταλάβει ότι κατάγματα στην σπονδυλική στήλη μπορεί να επιφέρουν αναπηρία ή ότι με το κάταγμα στη γνάθο μπορεί να έχεις εγκεφαλικές βλάβες», υποστήριξε ο Νίκος Καλόγρηας.

Click4more: Ολόκληρο το βίντεο ντοκουμέντο της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη από τους ανήλικους

Συμπληρώνει μάλιστα πως «βεβαίως και μπορεί να ήταν πολύ δύσκολη η κατάστασή του και είναι ευτύχημα που ο 53χρονος ήρθε περπατώντας να εξεταστεί, θα μπορούσε να έχει μείνει ανάπηρος ή να είχε τεθεί η ζωή του η ίδια σε κίνδυνο».

Μιλώντας για τα τραύματα που φέρει ο σταθμάρχης του μετρό, ο ιατροδικαστής τόνισε πως «όλα αυτά προκύπτουν και από τα σχετικά έγγραφα, καθώς το θύμα διακομίσθηκε και στο νοσοκομείο, ενώ εξετάστηκε στη συνέχεια και από ειδικό γναθοχειρουργό».

Για την πορεία της υγείας του 53χρονου σημείωσε πως «είναι σε εξέλιξη η αντιμετώπιση των τραυμάτων, ενώ αναμένεται να γίνει και ένα χειρουργείο για τα τραύματα στην κάτω γνάθο».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του ιατροδικαστή στο MEGA για τα τραύματα του σταθμάρχη: 

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις