Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει στα χέρια του ο Άδωνις Γεωργιάδης ένα πλήρες σχέδιο για τη δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που θα περιλαμβάνει όλες τις δομές του ΕΟΠΥΥ, τα κέντρα υγείας αλλά και τα περιφερειακά ιατρεία.
Πυρετωδώς εργάζεται η ομάδα των ειδικών επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή οικονομικών της υγείας Κυριάκο Σουλιώτη προκειμένου να ετοιμασθεί το σχέδιο-πρόταση για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον ΕΟΠΥΥ.
Αμέσως μετά και περί τα μέσα Οκτωβρίου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει αποφασίσει τις θα γίνει με τον μεγαλύτερο φορέα υγείας της χώρας ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα πάψει να έχει στην κατοχή του μονάδες υγείας και θα αγοράζει υπηρεσίες από το ΕΣΥ και τον ιδιωτικό τομέα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr