Ελλάδα

«Έσπρωχναν» κοκαΐνη και κάνναβη σε στέκια τοξικομανών στην Αττική – Τέσσερις συλλήψεις

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες, αλλά και ένας 21χρονος τη στιγμή που αγόραζε ναρκωτικά

Συμμορία που διακινούσε κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη στην Αττική εξάρθρωσε η ελληνική αστυνομία. Συνολικά έγιναν τέσσερις συλλήψεις.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τη Δευτέρα (10.11.2025), συνελήφθησαν τρία μέλη της συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου, αλλά και σε γειτονικούς νομούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης και με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, στις 6 Νοεμβρίου στνελήφθησαν, 3 άντρες, ηλικίας 29 και 21 ετών και 41 ετών, καθώς και ένας ακόμη 21χρονος για «παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος ήταν επιφορτισμένος με την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων με επίδοξους πελάτες, οι οποίοι στη συνέχεια μετέβαιναν στο σπίτι του, για να παραλάβουν τα ναρκωτικά από τον 29χρονο ή τον 21χρονο. Οι ουσίες αποθηκεύονταν στο σπίτι του 29χρονου ή σε παρακείμενο σπίτι ιδιοκτησίας του 41χρονου κατηγορούμενου, με την οποία διέθετε κοινή αυλή.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο παραπάνω σπίτια κατά την αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν τα 3 μέλη καθώς και ο 21χρονος, που εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του 29χρονου. ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

590 γραμμ. κοκαΐνης,

το χρηματικό ποσό των 8.240 ευρώ,

75 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης (SKUNK),

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας καθώς και

πολυτελές όχημα και μοτοσυκλέτα.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βόλος: Οι καταθέσεις που «καίνε» τον λιμενικό που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους – Τα ραντεβού με άλλους νεαρούς στο σπίτι
Ο αντιπλοίαρχος του λιμενικού συνελήφθη στις 7 Νοεμβρίου έξω από σχολείο στη Νέα Ιωνία, όπου περίμενε δύο 14χρονους μαθητές για να τους οδηγήσει στο πατρικό του διαμέρισμα, στον Βόλο
Silhouette of depressed man sitting head in hands on the walkway of residence building. Sad man, lonely and unhappy.Negative emotion and mental health concept. The impact of Economy crisis. dramatic.
Μενδώνη: Η κυβέρνηση έχει στρατηγική εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται ομόψυχα και μεθοδικά για αυτό το θέμα. Θεωρούμε ότι ο στόχος μας έχει έρθει τώρα πιο κοντά, παρά ποτέ, μέσα στην 50ετία»
Γλυπτά του Παρθενώνα