Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ύψος των Μεγάρων λόγω επεισοδίων

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ύψος των Μεγάρων λόγω επεισοδίων

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου με συνέπεια να κλείσει για αρκετή ώρα και στα δύο ρεύματα στο ύψος των Μεγάρων λόγω επεισοδίων.

Συγκεκριμένα η Νέα Αθηνών Κορίνθου ήταν κλειστή στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 39χλμ, όπως και η Παλιά Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 39χλμ.

Επίσης η Παλιά Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα έκλεισε από το 42χλμ και τέλος η Νέα Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα από την έξοδο της Πάχης εξαιτίας φωτιάς που έχουν ανάψει Ρομά.

Γύρω στις 21.30 η κατάσταση εξομαλύνθηκε και άνοιξε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. 

Την ίδια ώρα καθυστερήσεις σημειώνονται στον Προαστιακό έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο κοντά στις γραμμές. Όπως ενημέρωσε η Hellenic Train, παραμένουν ακινητοποιημένοι δύο συρμοί σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο. Στην περιοχή βρίσκονται δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες. 

 

Επεισόδια και στο Αγρίνιο

Στο μεταξύ κλίμα έντασης επικρατεί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στο Αγρίνιο, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα, τα οποία διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον πυροβολισμό αστυνομικού, κατά την διάρκεια καταδίωξης.

Οι συγκεντρωμένοι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, ενώ έκλεισαν στο ίδιο σημείο την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

 

Φωτογραφίες – βιντεο: agriniopress.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις