Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εθνική Οδός: Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας από την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Εθνική Οδός: Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας από την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας παρουσιάζει αυξημένη κίνηση, στο ρεύμα προς την πρωτεύουσα. Οι εκδρομείς του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, επιστρέφουν μαζικά στις βάσεις τους…

Εικόνα μαζικής επιστροφής από τους φθινοπωρινούς προορισμούς για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου υπάρχει από νωρίς το μεσημέρι στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών. Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων από το ύψος των Οινοφύτων, ενώ αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα διόδια των Αφιδνών.

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στον Κηφισό, στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 23:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών. 

Όπως δείχνουν και οι παρακάτω εικόνες δεκάδες χιλιάδες Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η 28η Οκτωβρίου έπεσε φέτος Παρασκευή και φρόντισαν να περάσουν ένα τριήμερο μακριά από την Αθήνα. Μια σειρά από περιοχές είδαν τις πληρότητες των ξενοδοχείων να αγγίζουν το 100%.

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας δεν υπήρχαν καταλύματα εδώ και πολλές ημέρες και αυτό φάνηκε από τις αρχές του φθινοπώρου, αφού η ζήτηση ήταν μεγάλη τόσο σε απευθείας αναζητήσεις, είτε μέσω πλατφορμών που ειδικεύονται στον χώρο των ενοικίασης καταλυμάτων. Ταυτόχρονα η αναζήτηση γέμισε και τα καταλύματα στα προάστια του Βόλου, αλλά και στα κοντινά χωριά, που από παράδοση αποτελούν κορυφαίους προορισμούς για το πανέμορφο βουνό των Κενταύρων. Δείτε παρακάτω εικόνες του evima.gr, από την επιστροφή…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις