Site icon NewsIT
14:33 Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026

Ευαγγελία Μουμούρη για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έδωσα κι εγώ χρήματα – Θέλω να πάθουν κακό

«Έχουν ξυπνήσει τα κατώτατα ένστικτά μου, δεν μου φτάνει η δικαιοσύνη», είπε η γνωστή ηθοποιός

Ευαγγελία Μουμούρη

Η Ευαγγελία Μουμούρη / NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μεγαλώνει η λίστα με αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο που έπεσαν θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» που εκμεταλλευόταν ιστορίες άρρωστων παιδιών για να καρπώνεται χρήματα. Η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν δώσει λεφτά για να σωθεί ένα παιδί και νιώθει αγανακτισμένη με τις αποκαλύψεις.

Η γνωστή ηθοποιός, που απολαύσαμε στο «Ριφιφί» του Σωτήρη Τσαφούλια, τα ξημερώματα της Τρίτης (03.11.2026) δημοσίευσε ένα story στο Instagram αποκαλύπτοντας τη δική της περιπέτεια με την ΜΚΟ «Παιδική Χαρά». Η Ευαγγελία Μουμούρη είχε δώσει χρήματα για ένα παιδί, τον Άλεξ, που έπρεπε να ταξιδέψει για κάποια θεραπεία στην Αμερική.

«Πριν από λίγο καιρό είχα κάνει ένα βίντεο για να βοηθήσουμε τον Άλεξ να πάει στην Αμερική. Έδωσα κι εγώ χρήματα και έδωσαν και αρκετοί άλλοι. Αυτά τα χρήματα δεν πήγαν όλα στον Άλεξ. Τα πήρε η “Παιδική Χαρά” για τη χαρά τους.

Το πρώτο που που σκέφτομαι είναι ότι εγώ δεν θα ξαναδώσω λεφτά σε κανέναν. Βεβαίως αυτά τα παιδιά δεν είναι ψεύτικα παιδιά, δεν τα έφτιαξε, μακάρι να τα έφτιαχνε με AI η “Παιδική Χαρά” για να πάρει τα λεφτά μας. Οπότε αυτό που θα έλεγα θα ήταν “μπράβο σου ρε, είσαι μάγκας, με κορόιδεψες”, αλλά δεν πειράζει. Με έχουν κοροϊδέψει και άλλοι, δεν είναι κακό. Αλλά αυτά τα παιδιά είναι αληθινά. Δηλαδή αυτά τα παιδιά είναι όντως άρρωστα.

Μακάρι να μη χρειαζόταν η ιδιωτική πρωτοβουλία. Μακάρι να μπορούσε το κράτος να έδινε όλα αυτά τα χρήματα. Αλλά δεν γίνεται.

Απλώς μετά από αυτό, έχουν ξυπνήσει τα κατώτατα ένστικτά μου. Δηλαδή πιστεύω στη δικαιοσύνη, αλλά για κάποιο λόγο τώρα εμένα δεν μου φτάνει η δικαιοσύνη. Δηλαδή, τα κατώτατα ένστικτα…. Θέλω να πάθουν κακό. Ας πούμε, αυτοί θέλω να πάθουν κακό τώρα. Δεν είναι ωραίο που το λέω, αλλά θέλω το κακό τους. Αυτό», εξομολογήθηκε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Ευαγγελία Μουμούρη.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2026/11/moumouri.mp4

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος που ήταν επίσης ένα από τα θύματα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» μίλησε ξανά, αναφέροντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα 13.000 ευρώ που έδωσε.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version