Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φοιτητικές εστίες: Ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πολυτεχνειούπολη

Φοιτητικές εστίες: Ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πολυτεχνειούπολη

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο ακούγονται οι πυροβολισμοί που έπεσαν το πρωί της Τρίτης, μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 9:30 το πρωί, στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, ακούστηκαν οι πυροβολισμοί από την αστυνομικό, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, κινήθηκε εναντίον της με ένα κατσαβίδι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι.

Μετά από λίγα λεπτά, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μπαίνουν στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης, ενώ στην πύλη επικρατεί αναστάτωση με αρκετούς φοιτητές να είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η φοιτητική εστία χρησιμοποιούνταν «ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας».

Συνολικά, η αστυνομία προχώρησε σε 32 συλλήψεις, με τις περισσότερες να γίνονται μέσα στη φοιτητική εστία, αλλά και σε σπίτια των περιοχών Ζωγράφου και Βύρωνα. Μεταξύ των συλληφθέντων και μια δόκιμη αστυνομικός που σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ,  ενημέρωνε τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις