Site icon NewsIT
20:19 | 15.05.25

Φορτηγό έπεσε από γέφυρα της Πέτρου Ράλλη και κατέληξε στη Θηβών – «Αν είχα καθυστερήσει θα είχε πέσει πάνω μου»

Φορτηγό έπεσε από γέφυρα

Το σημείο όπου έπεσε η νταλίκα

Κώστας Χάλκος

Το φορτηγό έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και έπεσε στον παράδρομο της Θηβών - Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη (15.05.25) στην Πέτρου Ράλλη όταν φορτηγό έπεσε από γέφυρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη Λεωφόρο Θηβών.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα στο ρεύμα καθόδου της Πέτρου Ράλλη, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα έπεσε στο κενό.

Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. 

Σοκάρει η εικόνα από το σημείο
Το φορτηγό έσπασε τα κιγκλιδώματα
Το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο
Το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο
Το φορτηγό που έπεσε από τη γέφυρα

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

«Δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος»

Αυτόπτης μάρτυρας που μαζί με άλλους βοήθησαν τον οδηγό να βγει από τη νταλίκα μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε πως εκείνη την ώρα περνούσε με το μηχανάκι του από το σημείο. «Αν καθυστερούσα 30 δευτερόλεπτα θα είχε πέσει πάνω μου» είπε, ενώ περιγράφοντας την κατάσταση υγείας του οδηγού σημείωσε πως είχαν μπει γυαλιά στα μάτια του και πως φαινόταν να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, στο σημείο δεν φάνηκαν να υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ ο οδηγός φέρεται να μην είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες και αστυνομικοί
Το φορτηγό κατέληξε στον παράδρομο της Θηβών
Στο σημείο αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις

 

Το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια του τροχαίου

Η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας στη Θηβών, στο ρεύμα προς Περιστέρι από τη συμβολή της με την οδό Καναπιτσέρη.

Αυτή την ώρα αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Για τα αίτια του τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version