Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό: Μόλις είχε γίνει γιαγιά η 63χρονη που πέθανε

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό: Μόλις είχε γίνει γιαγιά η 63χρονη που πέθανε

Από τηγάνι ξεκίνησε η φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό, που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή της μια 63χρονη γυναίκα, ένοικος άλλου διαμερίσματος, που τη μοιραία στιγμή, κατέβαινε από την ταράτσα, εγκλωβίστηκε στις σκάλες και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Το ακόμη πιο τραγικό είναι πως η γυναίκα που έχασε τη ζωή της κατά τη φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στο Νέο Ψυχικό είχε γίνει μόλις γιαγιά αφού, όπως αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ένας γείτονας, η κόρη της είχε γεννήσει σήμερα (10.05.2022) το πρωί!

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11:00 και ενώ η γυναίκα που μένει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Παρίτση 44, τηγάνιζε. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, λάδι έπεσε στη φωτιά και όταν προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με μια βρεγμένη πετσέτα, δεν τα κατάφερε και οι φλόγες φούντωσαν και «άρπαξε» όλο το διαμέρισμα.

Δείτε εικόνες ντοκουμέντο από τη στιγμή της φωτιάς

Εκείνη την ώρα, η 63χρονη γυναίκα κατέβαινε από την ταράτσα και εγκλωβίστηκε στις σκάλες. Έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις και στο σημείο εκείνο τη βρήκαν, χωρίς τις αισθήσεις της, οι πυροσβέστες όταν έφτασαν για να σβήσουν τη φωτιά.

Η άτυχη 63χρονη ήταν χωρισμένη και μόλις μερικές ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε αποκτήσει ένα εγγονάκι, αφού γέννησε η κόρη της, όπως είπε γείτονάς της. Ο άνδρας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να μιλήσει από τη συγκίνηση για το χαμό της γυναίκας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις