Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωτιά στην Αργολίδα: Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο AMANZOE οι φλόγες

Φωτιά στην Αργολίδα: Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο AMANZOE οι φλόγες

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από την Αργολίδα και από το πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο εκκενώθηκε νωρίτερα, με τους πελάτες και το προσωπικό να μεταφέρονται από τη θάλασσα σε ασφαλές σημείο.

Η φωτιά μπήκε μέσα στο συγκρότημα του AMANZOE με τους πυροσβέστες να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να «πιάσουν» τις φλόγες.

Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν καλύτερα κάποια στιγμή το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο μια αναζωπύρωση δυσκόλεψε πολύ την κατάσταση.

Νωρίτερα, το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Φιαννης Γεωργόπουλος, είπε:

«Έχουν συμβεί περίεργα πράγματα εδώ στην Ερμιονίδα και στο Κρανίδι. Είχαμε δυο φωτιές μικρές μέσα στην πόλη του Κρανιδίου κοντά στα σπίτια, σε κάποια οικόπεδα με χόρτα. Το μεσημέρι έγινε αυτό, 15.30 με 17.00. Και μετά από λίγη ώρα ξέσπασε και αυτή η φωτιά εδώ η μεγάλη, που είναι στο ξενοδοχείο AMANZOE. Πριν μισή ώρα θα σας έλεγα ότι η φωτιά είναι σε ύφεση. Όμως τώρα (21.30) έχει αναζωπυρωθεί! Ιδιαίτερα στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει».

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν κινδύνευσαν άνθρωποι από τη φωτιά ωστόσο «έχει φουντώσει μέσα στο ξενοδοχείο. Καίγονται κάποια δέντρα αλλά κυρίως είναι χορτολιβαδική η έκταση και ευτυχώς δε φυσάει τώρα. Υπάρχει πρόβλημα στο ξενοδοχείο που πλέον έχει εκκενωθεί».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, «οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς», συμπληρώνοντας ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα «ευτυχώς έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις