Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο – Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό, με την Πυροσβεστική να συνεχίζει να δίνει μάχη για δεύτερη μέρα.

Συγκεκριμένα η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Πόρτο Γερμενό βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ωστόσο σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σε σχέση με χθες. Ωστόσο υπάρχει ανησυχία καθώς η πρόγνωση κάνει λόγο για δυνατούς ανέμους στην περιοχή.

Με το φως της ημέρας ξεκίνησαν να επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Οι επίγειες δυνάμεις είναι 50 πυροσβέστες και 42 οχήματα και 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη ενός ατόμου για εμπρησμό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πρόκειται για άτομο που κατάγεται από την βόρεια Ευρώπη και εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά από την αστυνομία, η οποία περιπολούσε στην περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκε μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό και το εν λόγω άτομο βρίσκεται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Πυροσβεστική.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις