Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2019: Τελευταίες και… φαρμακερές;

ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών έχει καταθέσει αίτημα να καταργηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Πότε έρχεται η Black Friday

Δεν αποκλείεται οι ερχόμενες φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις να είναι οι τελευταίες. Γιατί; Γιατί ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού, με στόχο “την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς”.

Μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος υποστηρίζει στην ίδια ανακοίνωση, πως αυτή η πρόταση απηχεί την άποψη της πλειοψηφίας των μελών του.

Ωστόσο ο θεσμός θα ισχύσει και φέτος. Συγκεκριμένα οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, θα διεξαχθούν από την 1η έως και την 15η Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο και η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων ‪την Κυριακή 3 Νοεμβρίου‬, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις ‪11:00 έως τις ‪18:00.

Λίγες μέρες αφού τελειώσουν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η προωθητική ενέργεια της «Black Friday»,‬ ενώ η «Cyber Monday» ‪στις 2 Δεκεμβρίου‬

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις