Site icon NewsIT
19:08 | 12.05.25

Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός κρατούμενος απείλησε με μαχαίρι σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Φυλακές Κορυδαλλού

Φυλακές Κορυδαλλού / (EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Newsit Newsroom

Παράλληλα προσπάθησε με μια ομάδα επτά Αιγυπτίων να περάσει σε άλλη πτέρυγα όπου προφανώς ήθελε να επιτεθεί σε άλλους συγκρατούμενους. 

Αδιανόητο περιστατικό το πρωί της Δευτέρας (12/05/2025) στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς ένας Αλβανός κρατούμενος απείλησε με μαχαίρι σωφρονιστικούς υπαλλήλους!

Ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε να θέσει νοκ άουτ δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Κορυδαλλού, να τους πάρει τα κλειδιά, τους ασυρμάτους ενώ ξήλωσε το τηλέφωνο.

Παράλληλα προσπάθησε με μια ομάδα επτά Αιγυπτίων να περάσει σε άλλη πτέρυγα όπου προφανώς ήθελε να επιτεθεί σε άλλους συγκρατούμενους. 

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των σωφρονιστικών υπαλλήλων και κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Στην συνέχεια τους αφόπλισαν και επέστρεψαν στα κελιά τους.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η ασφάλεια και αυτό που ερευνάται ποιος ήταν ο στόχος του Αλβανού κακοποιού που θεωρείται ένα από τα μεγάλα κεφάλια στις φυλακές.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version