Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με παραδοσιακό γιλέκο και πόρπη Μακεδονίας στον Τζιτζικώστα μονοπώλησε τα φλας (pics, vid)

Γιάννα Αγγελοπούλου: Με παραδοσιακό γιλέκο και πόρπη Μακεδονίας στον Τζιτζικώστα μονοπώλησε τα φλας (pics, vid)

Εντυπωσίασε και πάλι η Γιάννα Αγγελοπούλου! Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» τράβηξε πάνω της βλέμματα και φλας με τις ενδυματολογικές της επιλογές, αυτή τη φορά κατά την επίσκεψή της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Για την περίσταση η Γιάννα Αγγελοπούλου επέλεξε ένα παραδοσιακό μακεδονικό γιλέκο και μια πόρπη Μακεδονίας στο τετ α τετ που είχε νωρίτερα, σήμερα, Παρασκευή (14.05.2021) με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μάλιστα, προσερχόμενη στην περιφέρεια η κ. Αγγελοπουλου είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη προς τον κ. Τζιτζικώστα: «Απόστολε επιτέλους! Τίμησα την υπόσχεση μετά από δυο αναβολές, χαίρομαι παρά πολύ που είμαι εδώ»…

Δείτε βίντεο του GRTimes και φωτογραφίες του IntimeNews:

Η κ. Αγγελοπούλου, που συντονίζει ως πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», τους εορτασμούς, έχει εντυπωσιάσει με τα «λουκ» που επιλέγει για τις επισκέψεις της σε όλη τη χώρα.

Φροντίζει να ταιριάζει φορεσιές με την ιστορία του κάθε τόπου, τιμώντας έτσι την ελληνική παράδοση, με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από το ξέσπασμα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις