Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννης Βογιατζής: Συγκίνηση στην κηδεία του τραγουδιστή με τη βελούδινη φωνή

Γιάννης Βογιατζής: Συγκίνηση στην κηδεία του τραγουδιστή με τη βελούδινη φωνή

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Βογιατζή είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 89 ετών. Η βελούδινη φωνή του αγκάλιασε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Τα παιδιά και η δεύτερη σύζυγός του καλλιτέχνη δεν μπορούσαν να κρύψουν τα δάκρυά τους. Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο ξάδερφος του τραγουδιστή Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος παρευρέθηκε υποβασταζόμενος.

Πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτησε ανάμεσα τους η Λουκίλα Καρρέρ, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Μίμης Δομάζος η Κωνσταντίνα κ.α.

Μιλώντας στις κάμερες έξω από την εκκλησία, ο γιος του Γιάννη Βογιατζή δήλωσε: «Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει».

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιάννη Βογιατζή ήταν τα τραγούδια: Σου το πα μια και δυο και τρεις, Η πρώτη μας νύχτα, Θέλω κοντά σου να μείνω (ντουέτο με Τζένη Βάνου), Σε αγαπώ σε όλες τις γλώσσες, Ένας ουρανός με αστέρια, Άσε τα χέρια σου στα δύο μου χέρια, Μορφονιά, Μέσα στα μαύρα σου μαλλιά.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις