Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Τράγκας: Δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη – «Μάχη» για 12 ακίνητα

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 2021, μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. Όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται πως δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη και έχει ξεκινήσει διαμάχη για τα περιουσιακά του στοιχεία μεταξύ της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και των παιδιών του από προηγούμενους γάμους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Γιώργος Τράγκας δεν άφησε διαθήκη για την περιουσία του, η οποία περιλαμβάνει 12 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε πόλεις όπως το Μονακό, το Μαϊάμι, η Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie του Μονακό, το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ένω ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής. Ακόμη, ένα τρίτο διαμέρισμα βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον ίδιο.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία στις ΗΠΑ και έτσι κατείχε τρία ακίνητα, ένα στο Μαϊάμι, ένα στη Νέα Υόρκη και ένα στο Λας Βέγκας. Όμως, είχε αδυναμία και στην Ελλάδα. Εκτός από τη βίλα που διατηρούσε στην Εκάλη και διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις