Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γκάζι: Η στιγμή του “ντου” σε νυχτερινό κλαμπ! “Όλοι κάτω! Αστυνομία”

Γκάζι: Η στιγμή του “ντου” σε νυχτερινό κλαμπ! “Όλοι κάτω! Αστυνομία”

Σάλο προκάλεσε η έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (09.11.2019) στο πλαίσιο έρευνας για ναρκωτικά. Θαμώνες του μπαρ περιέγραψαν τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν, ενώ στο φως έρχεται και video από τη στιγμή του “ντου”.

Όλοι κάτω! Αστυνομία! Μείνε όπως είσαι” ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί τη στιγμή που μπαίνουν στο γεμάτο από κόσμο κλαμπ στο Γκάζι.

Το video που καταγράφει τη στιγμή της επιχείρησης έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι η στιγμή που κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών μπαίνει στο κλαμπ και ζητούν απ’ όσους βρίσκονται εκεί, θαμώνες (κυρίως νεαροί 19 έως 25 χρόνων) και υπαλλήλους, να σηκώσουν τα χέρια ψηλά για να τους γίνει έλεγχος.

Δείτε το video

Ο κόσμος σάστισε γιατί δεν ήξερε τι γινόταν, αν έγινε τρομοκρατική επίθεση ή έψαχναν κάποιον. Χορεύανε και ξαφνικά σταματήσανε γιατί κάποιος είπε ακίνητοι, όλοι κάτω“, περιέγραψε νεαρός.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στην κατοχή θαμώνων και υπαλλήλων, όσο και στο πάτωμα του μαγαζιού καθώς κάποιοι φρόντισαν να πετάξουν τα ναρκωτικά που είχαν πάνω τους!

Γκάζι: Οι μαρτυρίες που σοκάρουν

Το πρωτοφανές περιστατικό ήρθε στο φως μέσα από μια ανάρτηση του dj Γιάννη Απέργη, που εκείνο το βράδυ έπαιζε μουσική στο συγκεκριμένο κλαμπ. Δεν ήταν όμως η μαρτυρία του η μοναδική για όσα έγιναν στο Γκάζι.

Το newsit.gr επικοινώνησε με νεαρή η οποία διασκέδαζε την ώρα της εισβολής στο νυχτερινό κέντρο. Όσα περιγράφει προκαλούν σοκ.

Click4more: Σκάστε, βουλώστε το, κάτω όλοι, τα χέρια στο κεφάλι ρε

«Μπήκα στο μαγαζί περίπου στις 2:00 πληρώνοντας την είσοδο των πέντε ευρώ». Λίγες ώρες μετά θα αντίκριζε το βίαιο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω στην τουαλέτα. Ενώ ήμουν μέσα, εμφανίζεται κάποια και μου ανοίγει την πόρτα. Φορούσε μπλε γάντια. Μου λέει “έφοδος της Αστυνομίας, γδυθείτε”. Φορούσε πολιτικά, όχι στολή. Την είχα δει και νωρίτερα στον χώρο του κλαμπ. Ήταν ώρα εκεί» αναφέρει η ίδια.

«Όταν μου είπε να γδυθώ αντέδρασα. Τη ρώτησα τι είναι αυτά που λέει. Μου απάντησε να σκάσω και να γδυθώ. Μ’ έπιασε πανικός. Συνέχισα να αντιδρώ και να της φωνάζω να με αφήσει. Μου ζήτησε να τελειώνω. Μου είπε “δεν θα καθίσουμε όλη την ώρα εδώ για εσένα, έχουμε και δουλειά» αναφέρει συμπληρώνοντας ότι η αστυνομικός με τα πολιτικά την ανάγκασε να μείνει με τα εσώρουχα.

«Έμεινα με τα εσώρουχα. Έβαλε τα χέρια της μέσα στο σουτιέν μου και με έπιασε από πίσω. Εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει τι συμβαίνει στους άλλους χώρους του κλαμπ. Μόλις με αφήνει και ανεβαίνω από την τουαλέτα, βλέπω το μαγαζί γεμάτο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και όλο τον κόσμο πεσμένο κάτω. Προσπάθησα να πάω δίπλα στο αγόρι μου και στη φίλη μου που ήταν εκεί αλλά δεν με άφηναν» συνεχίζει η καταγγέλουσα για τα όσα συνέβησαν στο Γκάζι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις