Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ξεχειλίζει από οργή το Instagram για την στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που παρίστανε τον συντετριμμένο σύζυγο αποδείχτηκε ο θύτης της φοιτήτριας και μητέρας του 11 μηνών μωρού τους. 

Επί σχεδόν 40 ημέρες ο 32χρονος πιλότος επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας. Μιλούσε συντετριμμένος στους δημοσιογράφους κι έφτανε αγκαλιά με το μωρό του στην κηδεία της μάνας του. Της μάνας που του στέρησε για μια ζωή…

Ακόμη και την ημέρα που το έγκλημά του επρόκειτο να αποκαλυφθεί, πήρε αγκαλιά (!) τη μητέρα της Κάρολαϊν, ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνό της, πριν αποχωρήσει για την ΓΑΔΑ και «σπάσει» τελικά μετά από οκτώ ώρες ανάκρισης, ομολογώντας πως δολοφόνησε την άτυχη 20χρονη.

Όλα αυτά όμως έχουν εξοργίσει την κοινή γνώμη και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήδη οι αναρτήσεις είναι αμέτρητες, με τον πιλότο να βρίσκεται στο επίκεντρο της οργής των χρηστών. Τα περισσότερα σχόλια έχει συγκεντρώσει η τελευταία φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει, αμέσως μετά την δολοφονία της Καρολάϊν. Πρόκειται για μία χαρούμενη φωτογραφία από τον γάμο τους και στην λεζάντα έχει γράψει: «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια στην συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης ήταν 4.500, ενώ το πρωί της Παρασκευής έχουν ξεπεράσει τα 22.784.

Δείτε μερικές από τις οργισμένες αναρτήσεις:


 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις