Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της 20χρονης Κάρολαϊν στην Αλόννησο

Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της 20χρονης Κάρολαϊν στην Αλόννησο

Η τελευταία πράξη ενός δράματος που συγκλόνισε (και εξακολουθεί να συγκλονίζει όσο οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι) όλη τη χώρα. Η 20χρονη Κάρολαϊν, η 20χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από ληστές, επιστρέφει για πάντα στην Αλόννησο.

Το νησί που αγάπησαν οι γονείς της και αποφάσισαν να περάσουν εκεί την υπόλοιπη ζωή τους, το νησί όπου η Κάρολαϊν μεγάλωσε, εκεί όπου ερωτεύτηκε τον σύζυγό της, έμελλε να γίνει το νησί που θα την κλείσει για πάντα στην αγκαλιά του. Η Αλόννησος υποδέχεται το κορίτσι που τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου έπεσε θύμα των ληστών που μπήκαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και δεν δίστασαν να τη σκοτώσουν παρόλο που είχαν εξασφαλίσει τη λεία τους.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (14.05.2021), λίγες ώρες πριν από την κηδεία της, η σορός της συνοδευόμενη από την καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη μητέρα της, ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της. Εκεί όπου στις 15:00 το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς θα την αποχαιρετίσουν για πάντα.

Η μητέρα της, ντυμένη στα μαύρα και στην αγκαλιά δικών της ανθρώπων που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν, ανέβηκε στο καράβι της γραμμής Βόλος – Αλόννησος και απομονώθηκε σε μια καμπίνα.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της δεν ζει. Πως η 11 μηνών εγγονή της δεν θα ξαναδεί τη μαμά της. Πως κι εκείνη δεν θα ξαναδεί την Κάρολαϊν της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε στο λιμάνι του Βόλου λίγο μετά τις 07:00 το πρωί. Μαζί με τη μητέρα της, το φέρετρο της Κάρολαϊν, συνόδευαν μια φίλη της και λίγοι συγγενείς. 

Η Κάρολαϊν ήταν 9 ετών όταν οι γονείς της, μια δασκάλα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και ο πατέρας της, Βρετανός, αποφάσισαν να εγκατασταθούν στην Αλόννησο. Στον “παράδεισο της”, όπως έλεγε, η 20χρονη μεγάλωσε, πήγε σχολείο και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της. Έφυγε από το νησί όταν εκείνη και ο πιλότος σύζυγος της αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια. 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις