Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το συντομότερο η απόφαση για τη μικρή Λυδία

Το ζήτημα της χορήγησης της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται στο επίκεντρο των κινήσεων των δύο εισαγγελέων ανηλίκων υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν διαβιβαστεί από την εισαγγελία οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να συντάξουν τις εκθέσεις τους, που θα αποτελέσουν τη βάση των δεδομένων για την κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας της 11 μηνών Λυδίας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουν δηλώσει, οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο οικογενειών και από την πλευρά της Εισαγγελίας αναμένεται να γίνουν όλα το συντομότερο δυνατόν και με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.

Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή της δικογραφίας της υπόθεσης.

Να μεγαλώσει στην Αλόννησο 

Οι οικογένειες της άτυχης Κάρολαϊν και του 32χρονου συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά και θέλουν να μεγαλώσει το κοριτσάκι στην Αλόννησο. 

«Όπως μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Κάρολαϊν, με τους γονείς του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη για αυτό το παιδί από όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη και συμφερότερη λύση» δήλωσε νωρίτερα ο Θανάσης Χαρμάνης, δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς. 

Ερωτηθείς αν η μητέρα του θύματος έχει την οικονομική κατάσταση να αναθρέψει το παιδί ο Θανάσης Χαρμάνης διευκρίνισε ότι η εντολέας του «υποστηρίζεται από κόσμο. Η οικονομική της κατάσταση είναι καλή και είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από μικρά παιδιά έντιμα στην Αλόννησο. Πιστεύω ότι η Αλόννησος είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδί μέχρι κάποια ηλικία. Από εκεί και πέρα θα αναθεωρήσουμε την οποιαδήποτε στάση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6