Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η κόρη του διευθυντή ΕΦΚΑ αποχαιρέτησε τον πατέρα της: «Δεν θα πάρεις άδεια;»

Η κόρη του διευθυντή ΕΦΚΑ αποχαιρέτησε τον πατέρα της: «Δεν θα πάρεις άδεια;»

Συγκλονίζει η κόρη του διευθυντή του ΕΦΚΑ Πατησίων που σε ηλικία 57 ετών άφησε την τελευταία πνοή του μέσα στο γραφείο του και μάλιστα ημέρα Κυριακή. 

Την είδηση του θανάτου του διευθυντή του ΕΦΚΑ έκανε γνωστή ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, με ανάρτησή του στο Facebook λέγοντας πως «έπεσε στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις», ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία του 57χρονου Κώστα Κούρκουλου.

Η κόρη του Κώστα Κούρκουλου με ανάρτησή της στην κλειστή ομάδα του Facebook e-EFKA Free Zone, αποχαιρέτησε τον πατέρα της με ένα συγκινητικό κείμενο:

«Μια στιγμή που μας είπες ότι θα πας να πάρεις παγωτά εκείνο το πρωινό της Κυριακής που πέρασε, μια στιγμή που μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι λιποθύμησες στο γραφείο στη δουλειά σου, μια στιγμή που φτάσαμε στο νοσοκομείο και από την αφωνία όλων κατάλαβα ότι δεν ήσουν πια εδώ» έγραψε.

Αποκάλυψε πως ανησυχούσε για τον πατέρα της τον τελευταίο καιρό: «Του έλεγα δεν θα πάρεις ποτέ άδεια; δεν νοιάζεσαι και για μας αλλά και για σένα βρε μπαμπά, για τον εαυτό σου; και μου έλεγες “Δεν μπορώ πνίγομαι μωρό μου, δεν ξέρεις τι περνάω στη δουλειά, αλλά θα βρω μια μέρα να κάνουμε μια μονοήμερη σίγουρα”… μια μέρα, κάποια μέρα, αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ φέτος μπαμπά… δεν πρόλαβες να δεις τη θάλασσα φέτος που τόσο αγαπούσες. Αυτή τη χρονιά η αλήθεια είναι για πρώτη φορά δεν συζητήσαμε ποτέ για κάποιο συγκεκριμένο μέρος που θα πηγαίναμε έτσι για ένα 3ημερο διακοπές ή έστω αυτή την μονοήμερη. Δεν προλάβαμε μπαμπά μου», συνεχίζει στην ανάρτησή της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις