Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η μητέρα του Ράινερ μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει: Κατήγγειλε ερήμην μου ότι απήγαγα το παιδί ενώ ήξερε πού μένουμε και ερχόταν στο σπίτι

Η μητέρα του Ράινερ μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει: Κατήγγειλε ερήμην μου ότι απήγαγα το παιδί ενώ ήξερε πού μένουμε και ερχόταν στο σπίτι
Εικόνα από TLIVE

Στη μέση μια μεγάλης διαμάχης μεταξύ πρώην ζευγαριού φαίνεται ότι βρίσκεται ο μικρούλης Ράινερ, που πριν από λίγες ημέρες δηλώθηκε η αρπαγή του από το σπίτι του στην Κηφισιά. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, το 6χρονο παιδί είχε πάρει στη χώρα του, ο Νορβηγός μπαμπάς του.

Ο πατέρας υποστηρίζει ότι υπάρχει απόφαση από δικαστήριο της χώρας του, να έχει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού. Αντίθετα, η μητέρα του 6χρονου που μίλησε στο TLIVE, είπε ότι η τελευταία δικαστική απόφαση που έχει βγει για την επιμέλεια του μικρούλη, είναι από ελληνικό δικαστήριο και είναι υπέρ της. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο πατέρας του παιδιού είχε παρουσιάσει βίαιη συμπεριφορά…

Η ίδια εξήγησε ότι ακόμα και τα νορβηγικά δικαστήρια που του έδωσαν την επιμέλεια τότε, το έκαναν γιατί ψευδώς ο πατέρας, είχε υποστηρίξει ότι η μητέρα απήγαγε το παιδί.

«Όλες αυτές οι αποφάσεις που του δίνουν την αποκλειστική επιμέλεια, έγιναν ερήμην μου. Με είχε κατηγορήσει για απαγωγή του παιδιού και χρησιμοποίησε αυτή την κατηγορία, χωρίς να με ενημερώσει καν. Δεν έλαβα ούτε ενημέρωση για τα δικαστήρια».

Η ίδια λέει ότι προσπαθούσε να τον πείσει να έρθει και εκείνος στην Ελλάδα. «Θα ερχόμουν πρώτα εγώ στην Ελλάδα με το Ράινερ για να φτιάξω το σπίτι και να ετοιμάσω τα πράγματα. Μετά, υποτίθεται, θα ερχόταν και ο Ρίκι (πατέρας του παιδιού). Ενώ υπήρχε επικοινωνία, είχε έρθει στο σπίτι μου 100 φορές, πήγε και με κατηγόρησε για απαγωγή. Και με αυτή την κατηγορία, πήγε στο δικαστήριο της Νορβηγίας και μου αφαίρεσε ό,τι δικαίωμα μου είχε απομείνει (για το παιδί). Για το δικαστήριο που έγινε για να πάρει την επιμέλεια, δεν ενημερώθηκα! Εμείς, για να του στείλουμε ένα έγγραφο το μεταφράζουμε, το στέλνουμε τρεις μήνες πριν».

Σε αντίθεση με όσα έγιναν στη Νορβηγία, η μητέρα λέει ότι «στα δικαστήρια που έγιναν στις ελληνικές αρχές, εκείνος ήταν παρών, ήταν ενημερωμένος, με μεταφρασμένα έγγραφα, ήταν εδώ μαζί με την οικογένειά του και ήμουν κι εγώ παρούσα».

Παρ’ όλα αυτά, στα ελληνικά δικαστήρια έχασε. Μάλιστα, όπως τονίζει με νόημα η μητέρα του Ράινερ, οι ελληνικές αποφάσεις είναι και οι πιο πρόσφατες από τις νορβηγικές.

Η ίδια είπε, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι μόλις έμαθε ότι κάποιος πήρε τον γιο της, αμέσως το μυαλό της πήγε στον πατέρα του παιδιού. «Γιατί τους ξέρω τι είδους άτομα είναι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις