Ελλάδα

Ίλιον: Σε καταστολή στη ΜΕΘ με δύο αιματώματα στο κεφάλι ο 80χρονος που έκοψε τα λεμόνια – Ο 65χρονος ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση

Ο 65χρονος πήγε στο Θριάσιο, αλλά οι κόρες του 80χρονου του ζήτησαν να φύγει, γιατί δεν θέλουν επαφή

Δύο αιματώματα στο κεφάλι έχει υποστεί ο άτυχος 80χρονος, που έκοψε λεμόνια από αυλή έξω από σπίτι στο Ίλιον και δέχτηκε την άγρια επίθεση του 65χρονου ιδιοκτήτη.

Ο 80χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και να δίνει μάχη για τη ζωή του, αφότου στην προσπάθεια του να κόψει λίγα λεμόνια από το δέντρο που βρισκόταν έξω από το σπίτι του 65χρονου στο Ίλιον, ο τελευταίος τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο 80χρονος να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Η δικηγόρος του 80χρονου  Τιτίκα Μουράτογλου, μιλώντας στο newsit.gr, δηλώνει ότι ο πελάτης της «νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και είναι σε καταστολή».

«Η κατάσταση του παθόντος είναι πάρα πολύ κρίσιμη, ακόμη και η οικογένεια θα κινηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις. Είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και σε καταστολή.

Οι κόρες του είναι πάρα πολύ στεναχωρημένες, δεν περίμεναν τέτοια έκβαση για τον πατέρα τους, ο άνθρωπος ήταν μια χαρά, δεν είχε κανένα θέμα απολύτως, 80 ετών αλλά μια χαρά, τις βόλτες του, την ηρεμία του, απολάμβανε την ζωή του και ξαφνικά βρέθηκε στην ΜΕΘ διασωληνωμένος και να μην έχει επαφή με το περιβάλλον», σημειώνει η ίδια.

Και συνεχίζει: «Οι γιατροί είναι αρκετά επιφυλακτικοί και δεν είναι τόσο αισιόδοξοι, έχει δύο αιματώματα στο κεφάλι, είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 80χρονου, ο 65χρονος επισκέφθηκε χθες, Κυριακή (12.01.25) στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο ηλικιωμένος και ζήτησε συγγνώμη.

«Ο 65χρονος χθες πήγε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο 80χρονος, αλλά του είπαν να φύγει γιατί δεν θέλουν επαφή. Δεν δημιουργήθηκε καμία ένταση, πήγε να ζητήσει συγγνώμη κι έφυγε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 15
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του