Site icon NewsIT

Ηλιούπολη: Το newsit.gr μέσα στο γυμναστήριο – κολαστήριο του προπονητή Τάε Κβο Ντο

22.03.2023 | 18:46
Ηλιούπολη: Το newsit.gr μέσα στο γυμναστήριο – κολαστήριο του προπονητή Τάε Κβο Ντο

Εικόνες – ντοκουμέντο από το εσωτερικό του γυμναστηρίου του 44χρονου δασκάλου Ταε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη, που κατηγορείται για το βιασμό 5 κοριτσιών όταν βρίσκονταν σε ηλικία από 12 έως 16 ετών, εξασφάλισε και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr

Στο αποκλειστικό οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή του και παρουσιάζει το newsit.gr, αποτυπώνονται όλοι οι χώροι του γυμναστηρίου. Τόσο τα σημεία που έκαναν προπόνηση τα παιδιά αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, όσο και το μικρό σπίτι που δημιούργησε στον ημιόροφο του γυμναστηρίου 44χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι ελέγχεται και για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Στον ημιόροφο, ο κατηγορούμενος για τουλάχιστον 5 βιασμούς αθλητριών του, όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του newsit.gr είχε δημιουργήσει ένα μικρό σαλόνι ενώ είχε τοποθετήσει καναπέδες, ψυγείο και άλλες οικιακές συσκευές προκειμένου να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του.

Σε αυτό το χώρο φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες να είχε οδηγήσει και κάποια από τα ανήλικα κορίτσια και να τα κακοποίησε σεξουαλικά.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version